Les millors aplicacions per millorar el teu Instagram

Instagram ha esdevingut una de les aplicacions més importants en l’actualitat. És per això que les següents et donaran un impuls per tenir millor qualitat i per gestionar millor el temps.

Si ja tens Instagram, sabràs que t’ofereix una gran varietat de funcions com per exemple l’edició d’imatges o els vídeos en viu. Tot i això, les aplicacions addicionals t’ajudaran a donar un pas més a la teva compta.

A continuació, veurem aplicacions enfocades en diferents àmbits.

Aplicacions per l’edició de fotos

 • VSCO: És una de les apps principals per l’edició d’imatges. Com a dada curiosa i interessant podem dir que actualment hi ha quasi 200 milions de publicacions a Instagram amb el hashtag #VSCO. Encara que hi ha una versió de pagament que t’ofereix moltes eines, la versió gratuïta presenta 10 ajustos preestablerts que fan que les teves fotos semblin fotografiades amb una càmera anàloga. A més, hi ha una gran varietat d’eines d’edició.
 • Avatan: Ofereix tan efectes com filtres, però també facilita el retoc d’imatges i hi ha l’opció de crear els teus propis efectes. Encara que principalment et trobis amb la versió gratuïta, t’ofereixen la versió més extensa amb més funcions i compres dins de l’app.
 • Snapseed: Aquesta aplicació també és una de les més conegudes. És clau per fotògrafs més professionals, ja que pots treballar amb arxius JPG i RAW.Snapseed té 29 eines i funcions, per tant pots agregar-li filtres a les teves fotos, però també pots utilitzar opcions més avançades com per exemple ajustar la geometria d’edificis.

Aplicacions pel layout i el disseny

 • Layout d’Instagram: Aquesta aplicació és creació d’Instagram i la seva funció és fer collages molt fàcilment. Pots col·locar fins a 9 imatges tant del teu carret com fetes al moment i amb combinacions variades. Una vegada creat, pots acabar agregant-li filtres i elements personalitzats.
 • A Design Kit: Has de saber que està disponible només per a iOS. Gràcies a aquesta app, podràs personalitzar el teu contingut amb l’ajuda d’stickers, fonts, dissenys i textures. Té més de 60 fonts diferents i més de 200 opcions de disseny i collages.
 • AppForType: Si t’agraden les tipografies aquesta és la teva app ideal. T’ofereixen dissenys, marcs i plantilles per als collages, a més de tenir més de 60 opcions de fonts per a les teves fotos.

Aplicacions per a vídeo

 • Boomerang: Pertany a Instagram i és gratuïta. Amb aquesta pots crear mini vídeos molt fàcilment, ja que només fa una ràfega de 10 fotos, unint-les formant un vídeo curt i divertit.
 • Hyperlapse: És només per iOS i també és gratis. Consisteix en la creació de vídeos en time lapse només amb el mòbil i que pots publicar finalment a Instagram.
 • InShot: Una de les millors aplicacions per utilitzar en l’edició de vídeos. Et pots trobar una gran selecció d’eines, tant la duplicació del mateix com els ajustos de “brillo” i saturació.

Apps pels anàlisis, dades i interaccions

 • Hootsuite: L’app de Hootsuite et permet realitzar un seguiment d’Instagram en aquest cas, encara que també pot servir per a altres aplicacions. Pots programar publicacions, supervisar el contingut dels teus competidors o veure les estadístiques de la teva compta.
 • Panoramiq Insights: Aquesta app t’analitza més detalladament la teva compta i també pots compartir els resultats exportant el teu report en forma de full de càlcul o arxiu PDF.
 • Trending Hashtags de StatStory: Et servirà per agregar hashtags a les teves publicacions i així aconseguir que hi hagi més interacció per part de la teva audiència. Un punt també molt positiu a tenir en compte és que utilitza un algoritme que t’ajuda a trobar els hashtags ideals per la teva marca i per tant et recomana els millors.

Aquestes són algunes de les aplicacions que t’ajudaran a impulsar la teva compta a Instagram. T’atreveixes a provar-les?

gestor

Comentaris Recents

Comentaris Oberts

Deixar un comentari

Pots utilitzar aquestes etiquetes HTML i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>