Les 7 millors webs de vídeos gratuïts

Els vídeos cada cop són més utilitzats a l’hora de complementar les teves xarxes socials i crear una diferenciació respecte a la competència, però no tothom vol invertir el temps per crear els teus propis vídeos. Per això, t’ho posem fàcil, et donem set pàgines amb vídeos lliures de drets d’autor.

1. Dissolve
Dissolve compta amb més de 700.000 vídeos d’alta qualitat, ofereix vídeos generant una bona experiència a l’usuari i amb gran varietat.

2. Life of vids
Life of vids ofereix a l’usuari vídeos i loops sense drets d’autor i sense restriccions. També, vídeos d’alta qualitat i amb descàrrega gratuïta.

3. Getty images
El més famós d’aquesta llista per les seves imatges també té un apartat de vídeos. És fàcil d’utilitzar amb un buscador per categories, col·leccions, llicències i qualitat.

4. Stock Footage for free
Ofereix a l’usuari descàrregues il·limitades, sense càrrecs ni trampes. La utilització dels vídeos pot ser tant comercial com personal.

5. Videdo
Videdo dona 3000 clips de vídeo de manera totalment gratuïta. Només t’has d’obrir un compte i gaudir dels vídeos que et donen per categories.

6. Cover
Vídeos amb llicència Creative Commons, perquè siguin utilitzades a pàgines webs. Cada setmana entren nous vídeos i ofereix el codi HTML, CSS i Javascript perquè els puguis inserir a pàgines web.

7. Videezy
I per últim, Videezy compta amb una gran comunitat de professionals i principiants que comparteixen vídeos d’alta definició i permeten descàrregues gratuïtes.

umbrella

Comentaris Recents

Comentaris Oberts

Deixar un comentari

Pots utilitzar aquestes etiquetes HTML i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>