Les 5 millors eines de disseny per les teves xarxes socials

Crea imatges amb un disseny atractiu de manera fàcil i senzilla. ¡Donar-li un valor afegit a les xarxes socials és a les teves mans!

1. Canva ofereix simplicitat a aquells que no tenen experiència en disseny. A Canva pots crear imatges cridaneres i Produir un disseny des de zero.

2. BeFunky pel seu funcionament fàcil destaca per les seves funcionalitats de creació de gràfics i collages. Pots escollir els dissenys basats en funcions com encapçalats de xarxes socials, eines per a blogs i plantilles.

3. Hootsuite Enhance és una aplicación gratuïta per editar fotos i s’assegura que tus imatges tinguin la mida adequada per a cada xarxa social. Pots afegir filtres, bordes, stickers, textos o marques d’aigua amb el logo de la teva companyia.

4. Over permet que barreja, agafar mostres de colors, afegir superposicions d’imatges, il•lustracions ja fetes i afegir text.

5. Skitch serveix per afegir anotacions o comentaris a les teves imatges.

Atreveix-te a donar-li un canvi a les teves xarxes!

gestor

Comentaris Recents

Comentaris Oberts

Deixar un comentari

Pots utilitzar aquestes etiquetes HTML i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>