Avantatges de planificar el teu contingut a les xarxes socials

Qualsevol estratègia per a xarxes socials hauria de comptar amb un calendari per a estructurar, de forma estratègica, totes les accions a realitzar per assolir els objectius que s’hagin establert. Pot semblar una tasca tediosa al principi, però és una acció que ofereix molts avantatges i resultats a curt i llarg termini.

Aquest calendari de contingut no té per què ser quelcom rígid, ni té per què comptar amb una estructura predeterminada; ha d’adaptar-se el màxim possible a les necessitats dels teus perfils, i l’ideal és que vagi canviant a mesura que el teu perfil creixi i evolucioni.

Llavors, per què hauria de planificar el contingut de les meves xarxes socials?

  1. L’organització estalvia temps. Si quelcom tenen en comú els teus objectius de màrqueting de xarxes amb altres objectius de la teva empresa, és que tots requereixen temps i esforç tots els dies. Fer servir un calendari de contingut, o planificar les accions a les teves xarxes, et permetrà actuar amb anticipació, agrupar la teva feina, t’evitarà haver de fer diverses tasques al mateix temps i podràs realitzar totes les teves accions de la forma més optimitzada possible.
  2. Publicaràs més sovint. Si hi ha un consell que es repeteix per aconseguir diversos tipus d’objectius diferents, és que s’ha de ser constant. No sempre és necessari publicar cada dia, però sense dubte tenir una constància a les teves publicacions t’ajudarà a aconseguir els teus objectius més fàcilment. Planificant aquestes publicacions amb temps, t’asseguraràs de que no se t’escapa res i pots publicar amb certa regularitat.
  3. Menor risc de cometre errors. Les presses no són bones en res, i les xarxes socials no en són una excepció. Quan es treballa amb antelació és molt més senzill editar possibles errors, revisar el contingut i contrastar millor la informació a publicar.
  4. Dates rellevants. Planificar el teu contingut a les xarxes socials et permet avançar-te al calendari, de forma que és poc probable que se t’escapi alguna data assenyalada o festivitat important.
  5. Contingut de major qualitat. Si planifiques el teu contingut és altament probable que guanyis temps, el que te permetrà dedicar major temps a les teves accions a xarxes socials. Inverteix aquest temps extra en tractar de buscar millores a la teva estratègia actual!

Per tots aquests avantatges, i moltes més, a Girona Social Media apostem per la planificació de contingut a xarxes socials. Contacta amb nosaltres i millorem les teves xarxes plegats!

gestor

Comentaris Recents

Comentaris Oberts

Deixar un comentari

Pots utilitzar aquestes etiquetes HTML i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>