Consells per aconseguir més visibilitat a Google My Business

Google My Business és un mètode senzill i rentable per a que el teu negoci arribi a nous usuaris o clients, tant si tens un negoci online com físic. Avui et donem alguns consells per a treure-li el màxim suc a aquesta eina.

Si mai has sentit a parlar d’ella, Google My Business és una eina completament gratuïta que ofereix Google. Permet als negocis administrar com apareixen a cerques de Google i a Google Maps.

Per què hauries de tenir pàgina a Google My Business?

  • Facilita als clients trobar la ubicació física del negoci.
  • Incrementa la visibilitat de cerques de forma notòria.
  • Facilita que els clients deixin ressenyes.
  • Permet mostrar informació rellevant pels usuaris.
  • Pot, en alguns casos, ajudar-te a baixar els costs de Google Ads.

Ara que saps què és i quins són els seus avantatges, et deixem alguns consells per a aconseguir millors resultats amb aquesta eina:

  1. Descarrega l’APP. El teu perfil a GMB ha de tractar-se com qualsevol altra de les teves xarxes socials. Si fas servir l’APP, et resultarà molt més còmode, àgil i ràpid poder gestionar alguns dels seus aspectes.
  2. Motiva als clients a deixar ressenyes. Aquest és un dels principals punts forts de Google My Business, de forma que has d’intentar treure-li el màxim partit. Els usuaris tenen molt presents les ressenyes i valoracions dels negocis fetes per altres usuaris que troben a internet, de forma que has de tractar d’animar a tots els teus clients a deixar una bona ressenya. I, per últim però no menys important, et recomanem contestar a totes les ressenyes que deixin els usuaris, siguin positives, neutrals o negatives.
  3. Penja fotografies de qualitat. La plataforma et permet penjar imatges del teu negoci al teu perfil. És molt important que siguin de bona qualitat, ja que Google va detectar que els negocis amb bones fotografies reben 35% més clics a les seves webs i un 42% més de sol·licituds per a que els expliquin com arribar a l’ubicació.

Fas servir Google My Business? Tens un perfil optimitzat i al dia? Si tens dificultats o no pots gestionar.lo, a Girona Social Media t’ajudem a treure tot el partit que té aquesta plataforma!

gestor

Comentaris Recents

Comentaris Oberts

Deixar un comentari

Pots utilitzar aquestes etiquetes HTML i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>