Instagram Stories per a empreses

Instagram té actualment 700 milions d’usuaris actius i es preveu que el pròxim any arribi als mil milions. Per això, amb un creixement d’usuaris del 50% durant aquest any, és una parada obligatoria per a qualsevol marca.

Instagram Stories és una funcionalitat que permet compartir fotos i vídeos només durant 24 hores. No té límit de publicacions, pel que és l’eina perfecta per a qualsevol empresa si vol comunicar-se amb els seus seguidors sense que el contingut trenqui l’harmonia del seu perfil.

Un de cada cinc Instagram Stories està generat per una empresa. Amb totes les particularitats d’aquesta xarxa social i amb l’ajuda de Facebook, que s’hi troba al darrere, aquesta opció inclou funcionalitats específiques per a empreses: Insights, que ofereix dades estadístiques, tals com impressions, abast o interaccions, i Stories Ad, una funcionalitat que et permet incloure anuncis en vídeo.

La clau per triomfar a Instagram Stories és l’enginy i la creativitat; fes que el teu contingut sigui atractiu pel teu públic. Els usuaris volen veure la cara més humana de les empreses, pel que aquesta opció és ideal per parlar de tu a tu amb els teus seguidors, de mostrar el dia a dia de la teva empresa, ideal per ensenyar novetats o situacions que passin dins l’espai de treball. És una forma que el públic conegui el “backstage” de la teva empresa i et vegi molt més transparent!

A diferència d’Snapchat, a Instagram Stories pots incloure hashtags o etiquetes geogràfiques que et permetran arribar a molta més gent. A més a més, la secció Discover et dóna més possibilitats de ser trobat, ja que el teu negoci es mostrarà als usuaris que tinguin interessos semblants sense necessitat que et segueixin.

Estàs en un esdeveniment i vols que els teus seguidors també ho puguin presenciar? Instagram Stories també permet realitzar vídeos en streaming amb moltes més visualitzacions que Periscope, per exemple.

Alguns altres avantatges d’aquesta funcionalitat és que el contingut es mostra en pantalla completa. A més a més, ara pots enllaçar-ho amb contingut extern, opció ideal si tens, per exemple, una botiga online.

I tu, també et puges al carro de pujar un stories?

umbrella

Comentaris Recents

Comentaris Oberts

Deixar un comentari

Pots utilitzar aquestes etiquetes HTML i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>