Històries d’Instagram per al 2022

Més de 500 milions de persones utilitzen les històries d’Instagram cada dia. Al nostre bloc aprendràs els principis bàsics d’aquest algorisme d’una de les apps del moment, a més dels millors consells i trucs.

I és que els usuaris d’Instagram tenen molt bon ull per identificar nous productes i tendències. El 58% diu haver-se interessat en un producte per haver-lo vist a les històries, els influencers juguen un paper molt important per no dir crucial, per captar aquest interès als usuaris. L’altra meitat cerca les pàgines web per comprar un producte vist anteriorment a Històries.

Per tant, no és de sorprendre que 4 milions d’empreses s’anunciïn a través de les Històries d’Instagram, ja que proporciona resultats òptims per a la venda dels seus productes.

Les Històries són fotos i vídeos en format vertical que desapareixen en passar les 24 hores de la publicació. No apareixen al feed de notícies d’Instagram, sinó a la part superior de l’aplicació. Les Històries d’Instagram o els insta stories permeten incorporar eines interactives com ara stickers, enquestes i filtres per fer cridar l’atenció del contingut.

Com fer una història d’Instagram, és molt senzill, us expliquem pas per pas:

  1. A l’app, feu clic a la icona de més (+) a la cantonada superior dreta de la pantalla.
  2. Al menú, seleccioneu l’opció Història.
  3. Selecciona la foto o vídeo de la teva galeria que vulguis utilitzar o tria el requadre de càmera per fer una foto o vídeo nou.
  4. A més, li pots afegir hashtags. ubicació, música, etc.
gestor

Comentaris Recents

Comentaris Oberts

Deixar un comentari

Pots utilitzar aquestes etiquetes HTML i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>