Google Maps ja t’avisa dels radars

L’aplicació per a mòbil ha anat guanyant terreny fins a ser el gran navegador per als conductors i vianants. És per aquesta raó que Google ha començat a implantar l’avís de radars de velocitat.

Aquesta informació en l’aplicació encara està en període de prova i no es troba disponible a tot el món, però tot i així podem afirmar que en molt poc temps Google Maps mostrarà els radars amb una icona en el seu mapa.
D’altra banda, existeix l’aplicació Waze (propietat de Google des de fa alguns anys) que proporciona aquesta informació. El problema és que aquesta aplicació no acaba de ser del tot fiable ja que són els propis usuaris els que informen del que ocorre en la carretera.

En pocs mesos Google hauria de fer oficial l’anunci de la novetat en el seu navegador, que arribarà tant per a IOS com per a Android. De moment seran uns pocs afortunats que podran gaudir d’aquests avantatges. I tu, ets un d’aquests afortunats?

gestor

Comentaris Recents

Comentaris Oberts

Deixar un comentari

Pots utilitzar aquestes etiquetes HTML i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>