Com comprar segur en Internet

Segur que tu també has estat preocupat per alguna de les compres que has fet online, no per la mala experiència prèvia, sinó pel simple fet de la inseguretat que ens transmet la xarxa. Internet és un món paral·lel que ni coneixem ni dominem com ens agradaria, és per això que pot generar barreres a l’hora de fer compres online.

A Girona Social Media ens interessa aportar coneixement als nostres lectors, per aquest motiu us donem alguns consells per a les properes compres:

 

  • En primer lloc caldrà tenir ben configurat el dispositiu que realitzarà la compra. Hi ha de constar sistema d’antivirus, i el software instal·lat ha d’estar actualitzat.
  • Seguidament és necessari fer una anàlisi del web on comprarem. A la part superior, on trobem el domini, ha d’aparèixer un cadenat tancat per confiar en què és un lloc segur.
  • Comprova les opinions dels consumidors anteriors, les seves experiències i valoracions. Fins i tot, pots buscar a la xarxa informació de la botiga online, per exemple “És segur comprar per (nom de la pàgina)?”.
  • Observa els mètodes de pagament. Segurament el més segur és reemborsament, t’arriba el producte i després pagues, però no acostumen a tenir aquest servei la majoria de negocis. Si trobem PayPal, Google Wallet, Apple Pay… entre altres, també garanteix un mètode segur.

 

Finalment, un cop has fet la compra, estableix un seguiment per saber on està el teu producte. Si tens alguna incidència, posa’t ràpidament en contacte amb l’empresa, que, en molts casos, tenen una bona atenció al client i et podran resoldre el contratemps.

gestor

Comentaris Recents

Comentaris Oberts

Deixar un comentari

Pots utilitzar aquestes etiquetes HTML i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>