Estratègies per vendre serveis a Internet

A Internet hi ha tants llocs web i tanta competència que fer-se veure resulta complicat. És per aquesta raó que des de Girona Social Media hem seleccionat algunes de les estratègies més útils per atraure el client que navega en un mar tan ampli com Internet.

  • Presentar proves que treballes bé: Si la teva pàgina web o bloc té recomanacions de persones que ja han treballat amb tu, dones proves de que el teu treball és bo i la confiança del client augmentarà.
  • Centra el teu objectiu en la venda d’un servei concret: No fa falta ésser bo amb tot. És per això que centrar-se en quin servei ofereixes t’ajudarà a no dispersar-te, a conèixer millor els teus clients i a oferir un servei cuidat i de qualitat.
  • Dissenya una web clara i amable: Una web on es veu amb claredat el que ofereixes, sense faltes, que incita a quedar-te. Això sempre millorarà el teu servei i les teves vendes.
  • Si el teu servei és local, busca audiències locals: Si vols fer-te conèixer, posicionar els teus serveis per internet en l’àmbit local et pot ajudar molt.
  • Mostrat proper: Si deixes que puguin posar comentaris a la web, interactues per xarxes socials, escrius amb un llenguatge proper… això crearà un molt bon cercle de confiança.
  • Desenvolupa el Networking: Fer-te networking amb altres negocis locals o amb altres professionals no farà que les teves vendes augmentin immediatament, però sí que és un treball que et reportarà beneficis a mitjà i llarg termini.
  • Aconsegueix recomanacions: Aconsegueix tantes recomanacions com pugis, sigui deixant testimonis, permetin comentaris o animant a realitzar recomanacions. T’ajudarà a guanyar confiança amb els clients.

Aquests són els consells que des de Girona Social Media considerem primordials. Esperem que us hagin servit com a inspiració per incrementar més visibilitat d’aquest servei.

gestor

Comentaris Recents

Comentaris Oberts

Deixar un comentari

Pots utilitzar aquestes etiquetes HTML i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>