El conflicte entre Trump i Huawei

Una de les notícies d’aquest 2019 és que l’administració de Trump va vetar a Huawei, és a dir, la multinacional Google va deixar de donar accés a Android al fabricant xinès. Aquest fet ha provocat una guerra comercial entre els dos grans països, Estats Units d’Amèrica i la Xina. Aquesta guerra ha afectat principalment a tots els clients de la marca asiàtica arreu de tot el món.

Tots aquests successos vénen donats de fa anys, on les agències nord-americanes van dictaminar que la companyia ZTE espiava als seus clients. Així doncs, Trump va declarar la prohibició de l’ús dels dispositius d’aquestes empreses, ZTE i Huawei.

A continuació, analitzarem els 4 factors claus d’aquesta guerra comercial:

  1. Els usuaris que utilitzen aquests dispositius no rebran actualitzacions de les diferents aplicacions i del sistema operatiu i provocarà que l’aparell quedi obsolet a llarg termini. Com a contrapartida, la nova actualització d’Android es preveu que passi el 2020, aleshores fins al cap d’uns quants mesos no es posarà en marxa.
  2. Com que no es podrà actualitzar el telèfon mòbil, provocarà que siguin vulnerables i d’aquesta manera, la nostra informació personal no estarà segura.
  3. Huawei està desenvolupant un nou sistema operatiu pels seus dispositius per poder fer front a tots aquests problemes. Però tot això suposa una suma de capital elevat. A més a més, és molt difícil crear una plataforma de zero per competir amb els grans rivals que existeixen en l’actualitat.
  4. Per saber el que passarà hem d’estar atents a la reacció del govern xinès, que en tot cas pot arribar a algun acord amb els Estats Units.

Aquestes són els 4 dels factors de la guerra comercial entre el continent asiàtic i l’americà. Seguirem informats de les notícies per saber com avança aquest conflicte!

gestor

Comentaris Recents

Comentaris Oberts

Deixar un comentari

Pots utilitzar aquestes etiquetes HTML i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>