Com funciona LinkedIn?

LinkedIn és la xarxa social professional més coneguda. Tenir presència a aquesta comunitat suposa una oportunitat de presentar-te professionalment. Per això és important mantenir un perfil treballat i atractiu. Un dels principals errors a LinkedIn és crear un curriculum vitae simple. I és que aquesta xarxa social ofereix moltes possibilitats. Avui us compartirem alguns consells per destacar a la xarxa.

Fes contactes: fer networking és el gran part l’objectiu de LinkedIn. A vegades ens limitem a un cercle de persones que coneixem, però LinkedIn és una xarxa plena d’oportunitats. Si tens aspiracions professionals que volen anar més enllà, busca i informat a aquesta xarxa social que serà útil per conèixer nous camps.

Crea contingut de valor: està bé compartir una notícia o un article que ens hagi agradat, però no hi ha res més únic que crear contingut personal. Publicar un estudi que has elaborat, enquestes, peces gràfiques, qualsevol creació original que seran una gran aportació al teu perfil. En altres paraules, considerem el nostre perfil una mena de portafolio. On no només argumentes qui ets i què has fet, sinó que mostres els teus talents i les teves habilitats.

Una funció de LinkedIn que no molta gent coneix és la possibilitat de tenir el teu perfil en diversos idiomes. És un aspecte que els usuaris de la xarxa no consideren important, però ho és. Tots sabem que conèixer més d’una llengua és una oportunitat laboral que obra moltes portes. Si aquest és el cas, és molt probable que vulguis demostrar el teu domini en tots aquests idiomes al llarg del teu compte. Fer això crea cert desordre al perfil. Et recomanem que habilitis el teu perfil en les llengües que dominis i desenvolupis la teva xarxa íntegrament en un idioma.

Recorda que LinkedIn no és una xarxa per fer spam d’un mateix. Es tracta de definir el teu perfil professional i de trobar noves oportunitats. Si tens els teus objectius clars des d’un inici i et mantens original en la teva línia no dubtem que triomfaràs!

gestor

Comentaris Recents

Comentaris Oberts

Deixar un comentari

Pots utilitzar aquestes etiquetes HTML i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>