Arriba el nou Huawei P30

El nou model d’Huawei podria arribar a finals de febrer. S’ha anunciat que arribarà una nova família a Huawei. Huawei P30, Huawei P30 Lite i Huawei P30 Pro.

El nom del nou model va ser confirmat al setembre, però fins ara no se sabia res més. Amb l’arribada del MWC s’han filtrat algunes de les característiques del nou telèfon. El model Pro podria tenir fins a 4 càmeres del darrere i una davantera, comptant així amb un total de 5 càmeres. Mantindrà l’estètica dels models Huawei P20.

Una altra de les seves característiques serà la RAM, que arribarà fins a 128GB en el model Pro. Tot apunta que incorporarà el reconeixement facial i tindrà resistència a l’aigua IP68. A més, tindrà sensor d’empremtes a la pantalla.

Val a dir que tot això són suposicions i informació que s’ha anat infiltrant poc a poc. Haurem d’esperar al MWC per veure totes les novetats que inclourà el súper Huawei P30.

gestor

Comentaris Recents

Comentaris Oberts

Deixar un comentari

Pots utilitzar aquestes etiquetes HTML i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>