La importància de l’experiència de l’usuari

Actualment, la facilitat d’utilització d’una pàgina web és més important que un disseny espectacular. Aquest fet fa que el “user experience” o experiència de l’usuari sigui molt important.

El User Experience fa referència a l’experiència de l’usuari en una pàgina web o aplicació determinada. Es mesura mitjançant la seva satisfacció per intentar evitar els màxims errors possibles i proporcionant una experiència més agradable. Aleshores, els factors que hem de tenir en compte són la utilitat, l’eficiència, la usabilitat i l’accessibilitat.

A continuació us explicarem els elements necessaris perquè un usuari tingui una bona experiència:

  • Tipografia de textos: a part d’utilitzar una bona redacció dels textos, també has de cuidar la seva tipologia perquè afavoreixi la seva lectura. És aconsellable utilitzar aquelles que siguin senzilles i que contrastin amb la tonalitat de la pàgina web.
  • Enllaços i imatges: hem de cuidar tots els aspectes de la pàgina i no ens hem d’oblidar de posar totes les imatges en la mida adequada. A més a més, és aconsellable posar links interns i externs al teu blog ja que, a part de millorar l’experiència, millorarà l’anàlisis SEO.
  • Disseny Responsive: és molt important tenir el lloc web adaptat a les pantalles de mòvil i tauleta. Hem d’optimitzar-lo per poder accedir a ell.
  • Accessibilitat: hem de procurar que el nostre disseny web no impedeixi veure la pàgina web, a més a més, hem de procurar que qualsevol persona hi pugui accedir amb facilitat.

Aquests són els elements que hem de tenir en compte per les nostres pàgines web per tenir una bona User experience. Des de Girona Social Media cuidem tots aquests aspectes amb molta cura per aconseguir-ho!

gestor

Comentaris Recents

Comentaris Oberts

Deixar un comentari

Pots utilitzar aquestes etiquetes HTML i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>