Identitat corporativa, imprescindible per la teva empresa

La creació d’un negoci implicarà dedicar recursos a diferents aspectes, però un dels més importants i la base perquè el teu públic objectiu t’identifiqui i posteriorment et recordi, és la identitat corporativa.

La identitat visual d’una empresa, comença pel seu logotip un element gràfic que definirà el punt de partida de la resta d’elements. A partir d’aquí, s’haurà de definir la tipografia, els colors corporatius, i el claim.

Tots aquests elements hauran d’estar associats a la missió, visió i valors de la teva companyia, i a tots els serveis el que ofereixes als teus clients. La concordança entre la imatge que es transmet i la que es rep no pot fallar en cap moment.

Alhora, no podem obviar tots els elements corporatius necessaris segons el nostre sector empresarial. Clars exemples podrien ser: pàgina web, targetes de visita, papereria corporativa, calendari, material d’oficina per als nostres treballadors, etc. En definitiva, que tots segueixin la imatge corporativa que hem creat.

I si encara, no tens clar perquè és tant important definir-la, aquestes són algunes raons:

  • Reconeixement i posicionament de l’empresa al mercat
  • Incrementar el valor de marca
  • Diferenciar-se de les empreses competidores
  • Obtenir confiança tant del públic extern com intern
  • Aconseguir unió transmetent professionalitat

Si estàs pensant a començar un nou projecte d’empresa, o vols renovar el disseny corporatiu actual, només cal que et posis en contacte amb nosaltres i t’assessorarem en tot el que necessitis!

umbrella

Comentaris Recents

Comentaris Oberts

Deixar un comentari

Pots utilitzar aquestes etiquetes HTML i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>