Evita els hackers al fer servir xarxes wifi desconegudes

Sobretot quan estem de viatge, es presenta la necessitat d’utilitzar connexió wifi gratuïtes però públiques; cosa que no sempre és segura.

Les xarxes 4G privades tot i ser segures, es poden interceptar i les xarxes wifi públiques encara més. Es pot reforçar la seguretat de les nostres dades a través d’algunes aplicacions que no acostumen a ser gratuïtes. F-Secure o Private Internet Acces son exemples d’encriptadors de pagament que t’ajuden a crear una xarxa VPN privada. Hola!VPN és una de les poques apps que permeten realitzar les accions comentades de forma gratuïta.

En el cas dels orinadors és recomanable actuar de la mateixa manera. La tasca és fàcil ja que a través de Chrome o Firefox es poden descarregar extensions grauïtament.

Per altra banda, hi ha companyies de telecomunicacions que ofereixen serveis de seguretat online. Vodafone per exemple ofereix 1€ al mes antivirus i informes sobre webs, arxius i apps perilloses.

En resum es pot dir que no totes les xarxes wifi son perilloses. Convé llegir sempre les condicions d’ús i la lletra petita. Una de les opcions més útils és comprar una tarjeta SIM suplementaria quan estem de viatge i navegar de forma segura.

umbrella

Comentaris Recents

Comentaris Oberts

Deixar un comentari

Pots utilitzar aquestes etiquetes HTML i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>