El “prime time” d’ Internet a Espanya

La 20ª edició de l’enquesta “Navegants en Xarxa” de l’Associació per a la Investigació dels Mitjans de Comunicació va realitzar un estudi que va aportar unes dades molt interessants sobre l’ús que fa la població d’ Internet.

Afirmava que el “prime time” espanyol d’Internet, on hi ha més usuaris connectats, es produeix dues vegades al dia, al matí de 12 a 13 i a la nit entre les 21 i les 23 hores.

També comentava les hores en què es tendeix a consultar el correu electrònic personal i les xarxes socials, que sol ser després de la jornada laboral. A més, aquesta acció afirma que es fa amb l’ús de la “doble pantalla”, l’ús del mòbil o de la tablet, mentre es mira la televisió.

Per últim, esmentava que hi ha hagut un canvi de tendència en el conjunt familiar. Abans era un acte social reunir a tota la família davant la televisió, però ara es sol veure de forma individual.

Aquest és només un petit recull de les dades que ens han semblat més interessants, però us animem a buscar l’enquesta sencera ja que creiem que les dades que ofereix us poden ajudar a enfocar les vostres campanyes cap a un tipus de públic o un altre, i també a saber a quina hora tindran més impacte.

gestor

Comentaris Recents

Comentaris Oberts

Deixar un comentari

Pots utilitzar aquestes etiquetes HTML i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>