Eines per a crear Instagram Stories com un pro

Les Històries d’Instagram no són una eina per tenir descuidada: més de 500 millons d’usuaris les consumeixen cada dia. Les Històries d’Instagram són una excel·lent forma d’arribar a la teva audiència, i a més fer-ho d’una forma personalitzada, única i rellevant.

La pròpia plataforma cada cop ofereix més formats diferents per a treure’n el màxim profit a aquesta eina: filtres, collages, mètodes de gravació, directes, formats pregunta, comptes enrere, i un llarg etcètera que creix amb cada actualització. No obstant, existeixen un munt d’aplicacions o plataformes que ens permeten millorar encara més les nostres Històries d’Instagram per a treure’n el màxim partit. Avui et compartim les nostres preferides!

  • Spark AR Studio: Ens permet crear els famosos filtres que s’han convertit en un indispensable de les Històries d’Instagram.
  • Hootsuite: Et permet programar les teves Històries. D’aquesta forma, pots preparar el contingut a publicar amb tota l’antelació que necessitis, i assegurar-te de que es publicarà correctament.
  • VSCO: Un dels editors d’imatge per a mòbil més famosos del mercat. Tot i que es poden aplicar variacions d’imatge preestablertes a Instagram, et recomanem fer els canvis de llum, color i efectes necessaris a una aplicació especialitzada en edició de fotografia, com és VSCO.
  • Unfold: Aquesta APP té desenes de plantilles en les que pots crear Històries visualment atractives i molt especials. També et permet afegir text i edició d’imatge.
  • Mojo: Si Unfold té plantilles per a les imatges, Mojo ens ofereix plantilles amb petites animacions que donaran aquest toc especial a les teves Històries d’Instagram.

Esperem que puguis provar aquestes eines i et siguin tan útils com a nosaltres! Si tot i així se’t fa complicat gestionar les teves Històries a Instagram, no dubtis a contactar amb nosaltres i t’ajudarem a preparar el millor contingut per a la teva pàgina.

gestor

Comentaris Recents

Comentaris Oberts

Deixar un comentari

Pots utilitzar aquestes etiquetes HTML i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>