Com créixer a twitter

Twitter és una xarxa social on es publica contingut breu i ràpidament, per aquest motiu, és l’aplicació en què es publiquen totes les notícies al moment. És important tenir una comunitat en aquesta plataforma perquè és una app on destaca l’actualitat i els usuaris són constants i comenten de manera sincera i ràpida.

Ara que ja sabem una mica sobre aquesta xarxa social de moda, us donem una sèrie de tips per créixer-hi:

  • Comparteix contingut interessant, útil i visual. Com més interessant i cridaner siguin les publicacions, més interaccions rebrà i millor serà la reacció del públic.
  • Interactua amb els usuaris. Aprofita aquest estil informal i despreocupat de Twitter per acostar-te més a la teva audiència i captar nous seguidors.
  • Es constant a les publicacions, ja que en ser una aplicació en constant canvi i plena de noves informacions, és important publicar constantment perquè el teu contingut sigui més rellevant.
  • Promocionar el teu nom a Twitter constantment ajuda a arribar a més públic. Tot i així és important saber en quins moments ho pots promocionar i en quins no, ja que també et pots passar d’insistent.
  • Analitza el rendiment del compte. En fer-ho, veuràs en quins temes destaca més el teu perfil i quins temes has de millorar. D’aquesta manera crearàs contingut de qualitat i útil.

Twitter és una aplicació que segueix estant en auge així que si seguiu aquests petits consells us ajudarà a créixer i en podreu treure bons resultats.

gestor

Comentaris Recents

Comentaris Oberts

Deixar un comentari

Pots utilitzar aquestes etiquetes HTML i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>