Com començar el teu blog?

Començar un blog no és fàcil. De fet, un 95% dels blogs moren en el primer any. Però si ets dels que no es rendeixen en aquesta entrada et donarem alguns consells que t’ajudaran en el camí que tens per davant per a convertir-te en un blogger professional d’èxit.

Abans de com escriure un blog, has de tenir clar què és el que vols aconseguir, a qui va dirigit i quines són les seves necessitats.

Un bon consell és escriure sobre un tema que t’agradi, ja que així et serà molt més fàcil crear contingut perquè el teu blog tingui èxit.

Una vegada que tinguis clar el que vols aconseguir has de començar a escriure sovint.

Això és vital, ja que si no ets constant amb el contingut les persones no estaran interessades en llegir-lo. Quan crees un blog comences escrivint gairebé diàriament, però després escrius cada dos dies, cada tres, i així successivament fins al punt que poden passar setmanes entre un post i un altre. Cal marcar-se unes dates en les quals cal escriure obligatòriament i complir-ho sense excepcions, ja que aquesta serà la manera de mantenir als teus seguidors i que el teu blog sigui conegut per molts altres.

Així mateix, revisa sempre el que escrius com si tinguessis un editor, no publiquis sense haver llegit abans el que has escrit, ja que aconseguiràs complir els teus objectius si crees la confiança necessària en el lector. En cas contrari pots adquirir una mala reputació no desitjada.

El disseny del teu blog ha de ser impecable i original. Moltes persones es guien al començament per la vista, llavors no començaran a llegir si no tenen una bona primera impressió.

Ara ja saps els consells bàsics, només et queda llençar-te a provar-ho!

gestor

Comentaris Recents

Comentaris Oberts

Deixar un comentari

Pots utilitzar aquestes etiquetes HTML i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>