Les 7 millors webs d’imatges gratuïtes

Si busques fotos per crear dissenys, completar les teves publicacions a les xarxes socials i/o il·lustrar els posts del teu blog, has de ser conscient que no és vàlid publicar qualsevol imatge d’internet perquè pot tenir drets d’autor. Així que si vols evitar-te ensurts innecessaris i anar sobre segur, et recomanem que optis pels bancs d’imatges gratuïtes.

Hi ha moltes opcions a internet, però el propòsit d’aquest post és mostrar les 7 millors webs de fotos gratuïtes ja que perquè un post desperti interès a nivell visual, ha d’anar acompanyat d’una imatge amb bona qualitat, i aquests portals les ofereixen.

Fem-ne una ullada:

STOCKSNAP.IO

Probablement, la millor web de totes. El seu ús fàcil i dinàmic (tan sols has de posar al cercador el tipus de foto que busques, igual que a Google) fan d’aquest portal l’opció estrella. Les imatges són de gran qualitat i d’un gran valor artístic.

UNSPLASH

Molt semblant a l’anterior, ja que també gaudeix de molta creativitat en les seves imatges. El seu ús segueix essent molt fàcil i dinàmic a l’hora de buscar les fotografies, que es realitzen mitjançant un cercador superior. Hi ha infinitat d’opcions i és molt difícil no trobar el que busques.

PIXABAY

Una molt bona opció si resulta que en les dues anteriors no trobem el que busquem. La configuració visual és similar i les fotos també tenen força valor artístic. Té un total de 371.500 imatges gratuïtes, i consta ni més ni menys que amb 540.000 imatges.

FREE IMAGES

Les 16.000 fotos es divideixen per 89 categories temàtiques. El cercador és una mica més complex, però permet canalitzar les imatges per temes. Les imatges no gaudeixen de gaire creativitat, però ens poden servir per a publicacions estàndard sense necessitat d’haver de deixar anar el nostre costat més artístic.

PEXELS

També molt bona alternativa si volem aconseguir fotografies diferents. Ens ofereix un ampli ventall d’opcions que sembla no acabar mai i amb una qualitat perfecta. La seva recerca i descàrrega és molt simple i mai experimenta problemes.

OPEN PHOTO

Potser una mica més complicada que les anteriors, en aquest cas, Open Photo es divideix per categories, el que no la fa tan intuïtiva si vols buscar un tema determinat, però el seu avantatge és que la majoria de les seves fotos són realment bones.

LIFEOFPIX

I acabem amb la més difícil però més artística. La cataloguem com la més difícil ja que resulta realment complicat trobar el que estàs buscant mitjançant la paraula clau que et deixa posar al seu cercador, però si ho aconsegueixes és com si haguessis descobert el tresor perdut!

umbrella

Comentaris Recents

Comentaris Oberts

Deixar un comentari

Pots utilitzar aquestes etiquetes HTML i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>