Estrenem Blog – Xarxes Socials

Blog Girona Social Media

Estrenem blog i com no podia ser d’altre manera ho fem parlant de Xarxes Socials. Concretament del perquè les Xarxes Socials són un benefici per a les empreses.

Doncs bé, actualment hi ha uns 3,2 mil milions d’usuaris que tenen internet, dels quals 2,3 mil milions són usuaris actius en Xarxes Socials. Això significa que les Xarxes Socials tenen una gran capacitat de comunicació entre els seus membres que canalitzada correctament per a les empreses pot esdevenir un canal molt potent per donar-se a conèixer, transmetre i difondre continguts, fidelitzar clients actuals o contactar-ne amb nous, entre d’altres molts beneficis. Directament les Xarxes Socials no són un canal comercial de venta directe però tenen molta força alhora de generar coneixement de marca, confiança y donar proximitat a les empreses.

Gràcies a les Xarxes Socials també podem arribar a un gran segment de públic que fins ara tant sols els mitjans de comunicació tradicional (TV, ràdio…) ens podien oferir, sense haver de plantejar una gran inversió. Les Xarxes Socials ens donen la possibilitat de connectar amb els usuaris de manera efectiva, directa i controlada. Podem saber en tot moment quin efecte tenen les nostres accions, controlar-ne totes les variables i adaptar cada missatge en temps real i sota el retorn d’informació que tenim per part del usuaris d’aquesta.

Així doncs, cal estar al dia i sempre atents a les possibilitats que les noves tecnologies ens brinden, en aquest cas no perdre l’oportunitat i els beneficis de les Xarxes Socials, aprofitant que és assequible per a totes les empreses. Des de Girona Social Media, recomanem que totes les empreses s’apropin a les Xarxes Socials, que ho facin de manera controlada i pas a pas, analitzant quines són aquelles Xarxes Socials més adeqüades a les seves necessitats i sempre seguint una estratègia global, planificada i controlada.

umbrella

Comentaris Recents

Comentaris Oberts

Deixar un comentari

Pots utilitzar aquestes etiquetes HTML i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>