Xarxes socials a l’estiu: com gestionarles per no perdre seguidors

L’estiu ja quasi és aquí!

És temps de viatges, revetlles al poble, tardes de piscina, terrasses, festivals, rebaixes, onades de calor i moltíssim més. I on s’assabenta un de tot això? En les xarxes socials, per descomptat!

Qui va dir que les xarxes socials a l’estiu estan mortes? Tot el contrari!

El Consum de Xarxes Socials a l’estiu

Tot i que l’estiu porta una llista interminable d’activitats a l’aire lliure, l’ús de les xarxes socials continua sent una part important de la vida quotidiana. Qui no vol presumir de les seves vacances a la platja o de la festa a la piscina amb les amigues?

Segons estudis, el 21% dels espanyols utilitzen més les xarxes socials a l’estiu, i aquest percentatge es dispara al 30% en els joves més actius! Des de primera hora del matí fins a altes hores de la nit, l’ús de les xarxes socials continua sent constant durant la temporada estival. 

Consells per gestionar les teves Xarxes Socials a l’estiu

Però, com pot el teu negoci aprofitar aquest augment en l’ús de les xarxes socials durant l’estiu? Aquí tens alguns consells útils:

  1. Adapta la teva estratègia: Observa a la teva competència, coneix al teu públic i estigues atent dels esdeveniments importants de l’estiu. Ajusta el teu contingut per reflectir l’esperit estiuenc i connecta amb el #SummerMood de la teva audiència.
  2. Assegura recursos suficients: Durant l’estiu, és important comptar amb eines de programació de contingut, personal per a respondre comentaris i missatges, i un pressupost per a promocions.
  3. Fes un pla de continguts fresc: Inclou contingut nou i rellevant, adapta el to a l’estiu, deixa espai per a unir-te a converses actuals i planteja promocions enfocades a aquesta temporada.
  4. Gaudeix de les teves vacances: No et sentis obligat a estar disponible les 24 hores del dia. Programa el teu contingut, estableix límits en les teves hores de treball i avisa als teus seguidors quan estaràs disponible.

En resum, l’estiu és una oportunitat daurada per a connectar amb la teva audiència d’una manera fresca i relaxada. Adaptar la teva estratègia de xarxes socials al #SummerMood dels teus seguidors pot ajudar-te a mantenir una presència activa i rellevant durant aquesta temporada.

Recorda aprofitar els recursos disponibles, planificar un contingut atractiu i, sobretot, gaudir de les teves merescudes vacances!

Bon estiu!

umbrella

Comentaris Recents

Els comentaris estan tancats.