Transformació digital: una nova oportunitat per les empreses?

La transformació digital s’ha convertit en una nova eina de supervivència per a les organitzacions. Adaptar-se a l’entorn és una prioritat per a les empreses per poder evolucionar. Des de l’inici de la pandèmia el procés de transformació digital s’ha vist bruscament agilitzat. Però a més a més, ha suposat un canvi definitiu per a moltes empreses. La transformació digital és més còmode i sembla que definitiva.

Una altra manera d’entendre aquesta transformació és dir que s’estableix una reorganització del model de treball. S’incorporen noves tècniques, noves eines noves formes de fer, etc. Com es pot impulsar aquest canvi?

Anàlisi de la situació: Abans de decidir quins canvis es faran, s’ha d’establir quin és l’estatus de l’organització. S’ha de tenir en compte aspectes com els treballadors, les instal·lacions, els recursos, etc.

Innovar: és el moment d’aportar noves idees innovadores. També una manera d’eliminar barreres i de plantejar nous objectius. Aprofitar el talent intern de l’empresa pot ser una gran oportunitat. Durant tot aquest procés s’ha de tenir en compte mantenir l’essència de la marca. És per això que la millor estratègia per diferenciar-te és reforçar la imatge de marca.

Comunicació interna: Quan saps que l’estructura que funcionava dins ara canvia, s’ha de reforçar la comunicació interna. Una empresa hauria de proveir als seus treballadors d’eines per a poder comunicar des de qualsevol lloc. Sigui a casa o des del treball.

El nostre món es troba cada cop més digitalitzat. No tenir recursos a Internet avui dia suposa un gran desavantatge per a les organitzacions. No es tracta de viure a través d’una pantalla, però si estar preparat per quan sigui necessari.

gestor

Comentaris Recents

Comentaris Oberts

Deixar un comentari

Pots utilitzar aquestes etiquetes HTML i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>