TIKTOK NOTES, EL NOU “INSTAGRAM DE TIKTOK”

tik tok notes

ByteDance, l’empresa darrere del fenomen TikTok, ha llançat TikTok Notes, una aplicació dedicada exclusivament a la fotografia. Encara que actualment només està disponible a Austràlia i el Canadà per a un grup selecte d’usuaris, el seu potencial per a competir amb Instagram ha generat un gran interès.

Les similituds entre TikTok Notes i plataformes com Pinterest i Lemon 8 són evidents, la qual cosa facilita la transició per a aquells familiaritzats amb aquestes xarxes socials.

Característiques destacades de TikTok Notes:

  • Perfil d’usuari similar a TikTok.
  • Fins a 35 fotografies per publicació.
  • Títol i descripció de fins a 4.000 caràcters per imatge.
  • Seccions “Per a tu” i “Seguint” en el menú inferior.
  • Automatització de contingut compartit entre TikTok i TikTok Notes.

Com funciona?
El funcionament de TikTok Notes s’assembla al de Pinterest, permetent als usuaris publicar imatges amb descripcions i rebre interacció de la comunitat. No obstant això, es diferencia d’Instagram en centrar-se exclusivament en la fotografia i oferir descripcions més extenses.

Les marques haurien de considerar ser presents en TikTok Notes?

Tot i que l’aplicació encara no està disponible globalment, crear un perfil pot protegir el nom de la marca. Així i tot, és prematur traçar una estratègia completa, especialment considerant la competència amb Instagram, una plataforma establerta.

En resum, mentre TikTok Notes representa una nova oportunitat per a l’expressió creativa i la interacció social, el seu impacte futur i la seva rellevància per a les marques encara estan per determinar-se. No obstant això, preparar-se per a la seva possible expansió podria ser una estratègia intel·ligent per a assegurar la presència de la marca en aquesta nova plataforma.

 

umbrella

Comentaris Recents

Els comentaris estan tancats.