¿Quins són els avantatges i desavantatges de Shopify?

Si estàs pensant en crear la teva botiga online a Shopify, o si ja tens un negoci online i estàs pensant en migrar a Shopify t’invito a llegir aquest post per descobrir què és i com funciona Shopify, quins són els avantatges d’aquesta plataforma i quines són les seves funcionalitats principals.

Shopfy és una plataforma ecommerce llesta per utilitzar, això significa que no hauràs de crear el teu propi ecosistema, simplement hauràs de configurar l’aparença i les funcionalitats que la teva botiga online tingui. Hauràs de tenir en compte les necessitats dels teus clients com les necessitats del teu propi negoci.

Shopify ofereix plans de subscripció mensuals o anuals per a diferents tipus de negoci amb diferents mides o volums de venda, des del pla Bàsic Shopify passant pel pla advanced Shopify o Shopify plus.

El que fa interessant Shopify davant d’altres plataformes ecommerce és el seu alt índex d’usabilitat. Et serà molt fàcil d’usar, encara que no siguis un As de les tecnologies. Però encara que la configuració és ràpida i senzilla, no per això aquesta plataforma és bàsica, al contrari. Aquesta plataforma és força adaptable tant a nivell operatiu com a nivell estètic i dins dels seus plans de subscripció ja s’hi inclou el cost del domini, servidor i les actualitzacions.

A més, si necessiteu incloure més funcionalitats a la vostra botiga, podreu recórrer a la botiga d’aplicacions de Shopify i instal·lar una de les apps de Shopify per suplir aquesta necessitat.

Com a punts negatius de Shopify:

– Et cobren comissions per cada transacció que rebis

– La personalització està una mica limitada en la versió gratuïta

Shopify pot ser l’opció perfecta per a botigues en línia que estan començant o per a negocis que no vulguin dependre d’un equip de desenvolupament i que no necessitin implementar solucions mesurades.

gestor

Comentaris Recents

Comentaris Oberts

Deixar un comentari

Pots utilitzar aquestes etiquetes HTML i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>