Què són les imatges lliures de drets i a on trobares-les?

Les imatges que acompanyen qualsevol publicació d’una empresa són un element molt important, ja que generalment és la primera cosa que capta l’atenció dels usuaris, per tant, un component d’interacció bàsic.

Tenint en compte aquesta idea, és necessari escollir imatges amb una alta qualitat artística i tècnica per fer servir en la comunicació corporativa. Tot i això, no sempre les companyies estan disposades a pagar l’accés a un banc d’imatges o contractar els serveis d’un fotògraf professional que creï material audiovisual personalitzat.

Quina opció tenim doncs? Les imatges lliures de drets. Aquest contingut gràfic està disponible de forma gratuïta per qualsevol persona, només subjecte a certes llicències de drets i responsabilitats d’ús. Aquestes condicions, segons Creative Commons, giren al voltant d’Atribució (BY), No Comercialització (NC), No Derivades (ND) i  Compartir igual (SA).

On podem trobar aquestes imatges gratuïtes? Des de Girona Social Media, i sabent les condicions de copyrights, et recomanem  els següents bancs d’imatges:

Clica i descobreix tot el que et poden oferir!

gestor

Comentaris Recents

Comentaris Oberts

Deixar un comentari

Pots utilitzar aquestes etiquetes HTML i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>