Mètriques a Instagram

Les analítiques d’Instagram són la millor forma de veure si el teu temps i pressupost invertit a aquesta xarxa social estan donant els seus fruits. Per això, hem de saber on trobar totes les dades més rellevants i com interpretar-les correctament.

El seguiment de les analítiques d’Instagram és la forma en la que tots els usuaris de la plataforma obtenen les xifres que necessiten per esbrinar què agrada als seus seguidors, com funcionen les accions dutes a terme i, en definitiva, com optimitzar les publicacions i comunicacions per a créixer amb el pas del temps. A més, les analítiques d’Instagram ens poden donar pistes sobre a quins dels nostres objectius val més la pena enfocar-se més.

A continuació, et detallem a on pots trobar aquestes estadístiques:

  • Estadístiques d’Instagram. La pròpia xarxa social ens dona bastant informació sobre la nostra pàgina. És gratuïta i molt senzilla d’utilitzar i interpretar. Ens proporcionarà dades bàsiques dels seguidors com demografia, hora de connexió, a on fan clic, etc.
  • Hootsuite Analytics. Molta gent fa servir Hootsuite per a programar les seves publicacions a diverses xarxes socials, entre elles Instagram. La pròpia plataforma ens ofereix un extens ventall de dades extretes directament del nostre perfil. Podràs ver dades com resultats del passat, comparar mètriques a períodes de temps concrets, crear informes personalitzats, classificar comentaris segons tipologia, etc.
  • Keyhole. Aquesta eina es defineix a sí mateixa com un “rastrejador de conversacions”. Està especialitzada en rastrejar hashtags i paraules clau.

Ara que ja saps alguns llocs on anar a buscar gran part de les dades que necessites per analitzar la teva pàgina d’Instagram, et compartim algunes de les dades més interessants en les que et recomanem que et fixis:

  • Taxa d’interacció.
  • Taxa de creixement de seguidors.
  • Tràfic de referència.
  • Rendiment dels hashtags.

Esperem que tota aquesta informació et resulti d’allò més útil per a extreure tot el potencial a la teva pàgina d’Instagram i, sobretot, t’ajudi a créixer el màxim possible!

gestor

Comentaris Recents

Comentaris Oberts

Deixar un comentari

Pots utilitzar aquestes etiquetes HTML i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>