Mantenir-se actius durant el confinament a través de les Xarxes Socials

Durant aquests dies que ens ha tocat viure en els quals ens hem d’estar a casa per garantir la seguretat i el benestar de tothom, els experts han destacat en tot moment la importància de cuidar la nostra dieta i mantenir-se físicament actiu. D’aquesta manera, ajudem a mantenir una bona salut tant física com mental.

Afortunadament, en l’actualitat és possible fer exercici a dins de casa encara que no disposem d’un material concret, ja que internet i les xarxes socials ens ofereixen molts recursos per mantenir-nos actius i en forma.

Us proposem diverses alternatives per mantenir el cos actiu, amb l’ajuda de les xarxes socials.

A Youtube trobem molts exemples com el canal GymVirtual dirigit per la gironina Patry Jordan, ideal per muntar-se el gimnàs a casa. També tenim el canal Rawvana que, a més de fer rutines d’exercicis com en l’exemple anterior, també ens dóna consells per mantenir una dieta sana i equilibrada que ens ajudarà a mantenir la bona salut física i mental que comentàvem. Finalment, pels que els hi agrada més moure l’esquelet i no tant les rutines de gimnàs, tenim el canal DancewithJessica per tal de posar-nos en forma sempre al ritme de la música, entre molts d’altres.

Instagram també ens ajuda a no caure en el sedentarisme a través de comptes com el de Xuanlanyoga, una reconeguda i excel·lent professora de ioga que ensenya, pas a pas, com realitzar els moviments adequats d’aquesta disciplina. També tenim l’Instagram de Crysdyas, una de les entrenadores que moltes “celebrities” han escollit per mantenir-se en forma. A més, per a les dones embarassades i en postpart, Crys ensenya propostes per fer exercici durant aquests períodes que ella ha passat recentment.

Finalment és també molt important no perdre el contacte amb els nostres familiars i amics per mantenir una bona salut mental. Existeixen moltíssimes aplicacions per poder fer videotrucades i no perdre el contacte, com ara Hangouts, Skype, Zoom, Houseparty, etc.

Així doncs, ja ho sabeu: no hi ha excusa per no mantenir-se actius físicament i mentalment durant aquest confinament!

umbrella

Comentaris Recents

Comentaris Oberts

Deixar un comentari

Pots utilitzar aquestes etiquetes HTML i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>