Les xarxes socials preferides del 2019

Actualment, les xarxes socials són les plataformes preferides dels usuaris augmentant any rere any la seva popularitat.

En els inicis del funcionament de les xarxes socials, els índexs d’usuaris no arribaven ni a la meitat dels 1.000 milions de cibernautes que existeixen avui dia. Totes les aplicacions han anat augmentant els seus usuaris, però fins al moment cap d’elles li treu el primer lloc a Facebook amb diferència.

Segons un estudi realitzat pel portal Stadista, un portal d’estadístiques, ens diu que la plataforma amb més usuaris actius en el món el passat mes d’abril va ser Facebook amb 2.320 milions d’usuaris.

La segona plataforma més utilitzada va ser YouTube, amb 1.900 milions d’usuaris mirant la gran varietat de vídeos que ofereix la xarxa social, que amb les noves actualitzacions de l’aplicació, ha fet pujar el seu nombre d’usuaris actius a tot el món.

En tercer lloc, trobem l’aplicació de missatgeria instantània d’origen xinès anomenada WeChat, amb 1.098 milions d’usuaris. És la més usada en la seva regió, ja que permet als seus usuaris llegir notícies, jugar, realitzar pagaments i molt més.

Des de Girona Social Media volem que tots els nostres usuaris estiguin informats de totes les novetats de les xarxes socials!

gestor

Comentaris Recents

Comentaris Oberts

Deixar un comentari

Pots utilitzar aquestes etiquetes HTML i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>