La pantalla irrompible és una realitat

Segons les proves realitzades, Samsung ha anunciat el que pot ser un canvi substancial pels smartphones: una pantalla irrompible. Aquesta innovació resol el famós problema de la fragilitat dels mòbils i podria aplicar-se a altres àmbits.

L’empresa coreana assegura que el seu nou panell pot arribar a resistir unes 30 caigudes consecutives des de una alçada de 1,8 metres. Les proves han sigut certificades per Underwriters Laboratories, una empresa encarregada de realitzar aquests tests.

El material de les noves pantalles podria utilitzar-se en cotxes, dispositius militars o altres dispositius tecnològics. Aquest material anomenat OLED supera a les actuals pantalles tant en flexibilitat com en transmissió tàctil, duresa i pes.

Samsung espera que la nova pantalla pugui veure’s en els seus productes en un futur pròxim, on realment es veurà si la característica

umbrella

Comentaris Recents

Comentaris Oberts

Deixar un comentari

Pots utilitzar aquestes etiquetes HTML i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>