Instagram Shopping

Cada vegada s’inverteix més temps a les xarxes socials, també el número d’usuaris augmenta en aquestes plataformes. Llavors, perquè no vendre directament des d’elles?

Instagram va llançar “Instagram Shopping“, que permet convertir el teu compte en una botiga en línia. Pots mostrar el teu aparador virtual en el teu perfil i redirigir als teus clients i seguidors a l’enllaç de compra.

Què és Instagram shopping?
Aquesta eina d’Instagram et permet vendre els teus productes des del teu propi perfil. Tan sols has de publicar els teus articles i etiquetar-los afegint el preu i la informació sobre l’article.

Però abans de dur a terme això, has d’activar aquesta opció. Un cop activada veuràs a les teves publicacions d’Instagram una icona de bossa a la cantonada superior dreta.

Aquesta nova eina que ha tret Instagram és una alternativa molt bona per a tots aquells negocis amb menys de 10K de seguidors que no compten amb l’enllaç per derivar als consumidors a la seva botiga en línia.

T’agradaria activar aquesta opció al teu perfil d’empresa? Contacta amb nosaltres i t’ajudarem a posar-lo en marxa!

gestor

Comentaris Recents

Comentaris Oberts

Deixar un comentari

Pots utilitzar aquestes etiquetes HTML i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>