Guanyar diners amb el teu blog és possible?

Com es pot veure actualment que el públic dels blogs ha disminuït dràsticament, per culpa de l’èxit i fenomen d’Instagram en el mercat digital.

Quan vas a trobades de Bloggers i els preguntes quant solen guanyar, normalment et diuen que només guanyen alguns cèntims al dia. Al final acaben guanyant 10 euros al mes i això fa que la gent que tingui inseguretat i que vulgui tenir un blog per obtenir ingressos no ho vegi gens clar.

Guanyar-se la vida a través d’un blog, és una manera arriscada perquè és un camí molt llarg i difícil, però sempre hi ha excepcions ja que hi ha gent que fan el seu blog en un moment adequat i aconsegueixen monetitzar el seu blog amb publicitat i estan guanyant molts diners. O sigui que la resposta és que sí, però és bastant complicat i cal seguir una sèrie de consells.

  • El primer que s’ha de tenir en compte és crear un blog propi, i hauràs de gastar uns 75 euros pel domini més o menys i un pla d’allotjament si vols tenir un actiu en propietat i enviar el missatge , el qual vas en serio. També, s’ha de crear contingut únic i d’alta qualitat. Has de tenir veu pròpia per així poder connectar amb la gent directament.
  • Tens que muntar un sistema i, no és només un concepte fonamental per Bloggers , sinó també per la majoria d’emprenedors. Un sistema bàsicament, serveix per quan tu no estiguis actiu ni disponible per les gestions.
  • Es pot inspirar d’una altra blog per agafar idees per així començar, però millor no copiar perquè igualment no arribaràs gaire lluny ja que el contingut ja no és nou i creatiu, només serà una simple còpia.
  • No deixis la feina que estiguis fent professionalment per dedicar-te únicament a Blogger perquè vegis que en aquell moment dóna molts beneficis, perquè si un dia no obtens cap benefici, et quedaràs sense ingressos. Per precaució, és millor aguantar amb la feina i Blogger i compaginar-ho com puguis. O sigui, que val més esperar-se un temps llarg per reflexionar bé el tema i de si és una bona inversió o no per guanyar-se la vida.
  • No apostar únicament per la publicitat en línia, perquè només pots guanyar 1000 euros al mes si aconsegueixes 500000 visites al teu blog.
  • Cal tenir una llista de subscriptors, cal tenir-ne molts perquè així pots obtenir molts beneficis. O sigui, que els blogs d’avui en dia en comptes de mirar les visites, es fixen més en els subscriptors.

Amb tots aquests consells ja pots començar a fer-te el teu blog i ser una estrella a la xarxa!

umbrella

Comentaris Recents

Comentaris Oberts

Deixar un comentari

Pots utilitzar aquestes etiquetes HTML i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>