El 5G, una realitat propera

Durant el Mobile World Congress (MWC) 2019 celebrat a Barcelona es va parlar de la nova revolució en el mercat de les connexions sense fils, l’arribada del 5G.

La nova generació de connexions d’internet mòbil ens permetrà velocitats més ràpides amb connexions més segures pels smartphones. La mitjana de descàrrega de 1GB serà d’un segon com a norma. Però no és només l’augment de velocitat, sinó que són xarxes i antenes més barates. De manera que, podrà arribar a llocs on les altres connexions (3G,4G) no poden arribar.

Una altra novetat d’aquest tipus de xarxa seran les connexions més segures i privades de la informació. Aquest punt és un dels més importants actualmente, ja que, ens trobem en una societat on estem rodejats de sensors per totes parts.

Aquesta realitat arribarà al llarg d’aquest any o a principis del 2020. Les companyies telefòniques ja estan començant a crear mòbils intel·ligents compatibles amb aquest tipus de connexions. Les companyies de telèfon com Samsung espera tenir aquest tipus de connexions aquest 2019 i Apple, en canvi, preveu incorporar-lo el 2019, ja que esperen que el mercat sigui més madur per poder adherir-se a ell.

Com veiem, el mercat de les noves tecnologies està avançant molt ràpid i les empreses del sector hauran d’evolucionar en paral·lel per no quedar-se enrere.

gestor

Comentaris Recents

Comentaris Oberts

Deixar un comentari

Pots utilitzar aquestes etiquetes HTML i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>