Com guanyar visibilitat a Instagram

Actualment Instagram és un dels canals online amb major creixement. Aquesta xarxa social té un volum d’usuaris actius mensuals de 1.000 milions, que comparteixen 95 milions de fotos diàries (91% del contingut de la plataforma) i reaccionen amb 4.200 milions de likes diaris i 1.000 comentaris per segon. L’evolució d’aquesta xarxa l’ha portat a crear 58 vegades més d’engagment per seguidor que Facebook.

Així doncs, amb aquestes dades podem veure que és aconsellable que la teva marca o empresa hi sigui present i en tregui profit, però com pot millorar la seva visibilitat? Et donem alguns consells:

  1. Fes ús del contingut generat pels usuaris. Els usuaris són molt actius, de forma que pots utilitzar el seu contingut per atreure’ls a el teu compte i, d’aquesta forma, crear una comunitat activa i participativa.
  2. Fes ús dels Hashtags correctament. Busca hashtags concrets i actius que no tinguin una gran saturació de contingut, fet que et permetrà augmentar l’audiència i abast de les teves publicacions.
  3. Juga amb el vincle entre Stories i Feed. Pots atraure els usuaris cap a la teva publicació si, a través dels stories, en fas difusió. De la mateixa forma, pots enllaçar els continguts de la plataforma, publicacions a feed, Reels o Stories, de diferents formes i generar més activitat al teu perfil.
  4. Crea entreteniment. Instagram és una xarxa d’entreteniment, així doncs, no pots enfocar el teu contingut exclusivament al producte, servei o promocions que facis, sinó que has d’entretenir la teva audiència per així aconseguir un millor engagement i cerca orgànica.
  5. Busca noves formes i prova diferents formats. Continua treballant amb la forma que sigui més encertada segons el teu objectiu, però, alhora, busca noves formes que portin resultats. Això t’ajudarà a mantenir una audiència a llarg termini. Així mateix, utilitza les noves opcions que ofereix la xarxa en cada actualització: això et permetrà crear contingut innovador i variat.
  6. Publicitat a Instagram. Inverteix per a promocionar el teu contingut. Això t’ajudarà a poder créixer i augmentar la teva audiència de forma més eficaç.

Esperem haver-te donat algunes idees de com augmentar la teva visibilitat a Instagram!

gestor

Comentaris Recents

Comentaris Oberts

Deixar un comentari

Pots utilitzar aquestes etiquetes HTML i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>