Com crear la teva pàgina de LinkedIn per empreses

Actualment, més de 30 milions de negocis fan servir LinkedIn per a empreses; no només amb l’objectiu de trobar nous empleats, sinó també per a establir contactes, connectar amb altres empreses i aconseguir vendes.

Una pàgina d’empresa de LinkedIn et donarà credibilitat, et permetrà crear una xarxa significativa i obtenir experiència interna d’experts a la mateixa indústria. Si vols aprendre a configurar correctament la teva pàgina d’empresa, t’ho expliquem pas a pas:

  1. Crea la teva pàgina de LinkedIn: Abans de poder beneficiar-te dels pros de la xarxa social, hauràs de crear un perfil. És molt senzill i intuïtiu. Recorda que per a crear la pàgina de la teva empresa hauràs de fer-ho des del teu compte de LinkedIn personal.
  2. Afegeix informació: Informació general o específica, dades de contacte, sector i mida d’empresa… Trobaràs un munt d’informació per a completar sobre la teva empresa. Intenta ser el màxim de precís i extens en aquesta informació, ja que estarà disponible per a tots els usuaris de la xarxa. Les dades que LinkedIn et permet difondre són descripció de la companyia, ubicació, hashtags, foto de portada, 1 botó personalitzat i gestió de l’idioma.
  3. Hora de compartir: Un cop tinguis la teva pàgina creada i completada, és moment de fer-ne difusió. Pots demanar que segueixin la teva pàgina a empleats, socis, col·laboradors, etc.
  4. Agrega un botó i enllaç a la teva pàgina de Linkedin a la teva pàgina web, documents corporatius i xarxes socials.
  5. Planifica contingut i estratègia: LinkedIn és una xarxa social que, com tota la resta, necessita nodrir-se de continguts. Planeja estratègicament totes les teves accions i publicacions per a destacar al teu sector.

 

Esperem que aquests consells et siguin útils!

gestor

Comentaris Recents

Comentaris Oberts

Deixar un comentari

Pots utilitzar aquestes etiquetes HTML i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>