Android 9 Pies ja és oficial

La nova versió d’Android es caracteritza per ser simple, intel·ligent y donar control a l’usuari. Després de cinc mesos d’espera, l’actualització del sistema operatiu és una realitat. Quant al nom, segueix la seva línia temàtica però en aquest cas es dirà “Pie”, pastís en català. Algunes de les novetats destacades per Google són:

  • Batería intel·ligent: El dispositiu aprendrà les nostres rutines per adaptar la gestió de la batería al nostre ús. El consumo de CPU es reduirà un 30%.
  • App actions: En la mateixa línia que el punt anterior, al saber les nostres rutines el telèfon podrà suggerir accions diàriament.
  • Slices: Android pie mostrarà més dades de les aplicacions al PlayStore.
  • Selector de text: Respecte al sistema anterior Android Pie millora el reconeixement de text i les seves opcions de gestió (copiar, buscar, enviar,…) en més aplicacions.
  • Benestar digital: El sistema comptarà amb algunes eines que ens permetran controlar l’ús del dispositiu (quantes hores al dia fem servir el mòbil, el temps que invertim en cada app, silenciar visualment la pantalla, etc.)

Els primers en rebre el nou Android Pie o l’actualització seran els mòbils que fabrica Google és a dir, els terminals de la marca Pixel. Posteriorment el sistema operatiu s’estendrà en les marques sempre en un format “beta”.

umbrella

Comentaris Recents

Comentaris Oberts

Deixar un comentari

Pots utilitzar aquestes etiquetes HTML i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>