Huji Cam

Huji Cam és una app gratuïta per smartphones, (iPhone i Android). Amb aquesta aplicació tornaràs els noranta, ja que podràs utilitzar filtres d’estil retro per les fotos similars com en les càmeres analògiques antigues.

En obrir l’app, trobaràs una interfície que simula la teva càmera ‘d’un sol ús’ dels noranta, amb el botó de disparar i l’opció d’afegir flaix. Per veure la imatge a la pantalla abans de disparar, només has de posar el telèfon en horitzontal. Disparar i en el moment, la imatge es ‘revelarà’ i apareixerà en el teu rodet de l’aplicació, amb el filtre d’imatge i la data marcada en un lateral. Aquí ve el més divertit: pots posar el dia real, en 2018, o jugar amb les opcions de l’aplicació i viatjar vint anys enrere.

Qui va posar de moda Huji Cam? Com la majoria de vegades, les famoses/influencers són les que estan sempre al día en innovació. Xina Suárez, Jimena Baró i Violeta Urtizeberea van posar de moda Huji Cam.

Característiques:

  • La data surt a dins de la foto, depenent de si la foto és vertical o horitzontal sortirà en un costat o en un altre, sempre a la part inferior de la foto.
  • Pots escollir que la data sigui aleatòria.
  • Permet posar filtres vintage a les imatges per crear efectes del revelatge.
umbrella

Comentaris Recents

Comentaris Oberts

Deixar un comentari

Pots utilitzar aquestes etiquetes HTML i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>